Nieuwe website voor de SOM - Oud Montfoort

Nieuwe website voor Oud Montfoort

9 okt. 2023

Website die past bij de tijd

Ook de Stichting Oud Montfoort gaat met de tijd mee. En daar hoort een moderne website bij. Daarom is oudmontfoort.nl opnieuw in de lucht gekomen én nu ook goed leesbaar op tablet en smartphone.

Voorheen waren we ook al best trots op onze website. En blij met Marcel - die de website wilde beheren, ondanks zijn drukke baan en gezin.

Geleidelijk zijn we als stichting aan het professionaliseren. Niet alleen stadsmuseum De Knoperij kwam er bij, we startten ook het mega-project ‘Digitalisering Collectie’. Dit betekent o.a. dat alles wat we (tot nu toe) voor het publiek gedigitaliseerd hebben op de website is te zien. Inmiddels zijn dit zo’n 260 objecten, waarvan de meeste historische foto’s.

De website is ons gezicht naar buiten toe. En de collectiebank is om geïnteresseerden te laten zien wat wij doen. Daarbij zijn drie zaken essentieel:

Stadsmuseum De Knoperij, met haar steeds wisselende exposities

• De Stadswandelingen door Montfoort

• Onze digitale collectie via Collectiebank

De website moest dus aantrekkelijk ogen, up-to-date zijn, leesbaar zijn op alle apparaten, en makkelijk aan te vullen zijn met het laatste nieuws.

In samenwerking met Yoram Elzas van No Boring Brands hebben we een compleet nieuwe website ontwikkeld.

Hier vinden bezoekers informatie over het stadsmuseum, exposities, stadswandelingen, en de digitale collectie. Het laatste nieuws is prettig leesbaar en u legt makkelijker contact met ons team.

Ook verbeterd: online aanmelden voor stadswandelingen of het doen van een gift.

Heeft u suggesties voor aanvulling van onze website? We horen ze graag!

Nieuwe website SOM - Oud Montfoort

Nieuwe website voor Stichting Oud Montfoort

Blijf verbonden

Ontvang 6x per jaar onze nieuwsbrief.