Knoperij Ontvangt 1000e Bezoeker - Stichting Oud Montfoort

Knoperij Ontvangt 1000e Bezoeker

23 dec. 2021

Blij verrast

Ria Kolfschoten was blij verrast, toen ze te horen kreeg dat ze de 1000e bezoeker van het stadsmuseum was. En dat op de laatste dag dat het museum open kon zijn dit jaar. Uit handen van voorzitter Lex van Wijk ontving zij als felicitatie een Montfoort cadeaupakket.

Stadsmuseum Montfoort wint Erfgoedvrijwilligersprijs van € 5.000,-

Stadsmuseum Montfoort wint Erfgoedvrijwilligersprijs van € 5.000,-

Erfgoed vrijwilligersprijs

In de drukke zomerperiode kon het stadsmuseum / TIP gelukkig wel open met de nodige beperkingen. In ruim een halfjaar, dat het museum open was, ontving het museum dus meer dan 1000 bezoekers.

Lex van Wijk geeft aan: “En dan werden we ook nog verrast door onze nominatie voor de Erfgoedvrijwilligersprijs. Daar behaalden we 2 weken geleden de 2e prijs. Een geweldig compliment voor de inzet van onze vrijwilligers, maar ook goed voor onze naamsbekendheid.”

De 1000e bezoeker dit jaar kwam sneller dan gedacht. Dat komt mede omdat het museum /de streekwinkel/TIP steeds meer bezoekers trekt. Vooral de echte streekproducten de sappen, jams en stroopwafels vallen in de smaak, maar ook streekpakketten en Montfoortse cadeaupakketten. Het museum is in korte tijd niet meer weg te denken en groeit met vrijwilligers en Vrienden, die de stichting steunen.

Blijf verbonden

Ontvang 6x per jaar onze nieuwsbrief.