Stadswandeling

Leer Montfoort écht kennen onder leiding van een gids

De gids vertelt u veel over de bijzondere monumenten en over de boeiende historie van Montfoort. Wilt u uw familie of relaties kennis laten maken met Montfoort, dan is een stadswandeling daar bij uitstek geschikt voor. Per gids kunnen max. 10 personen deelnemen.

Rondleidingen en lezingen op afspraak

We verzorgen ook rondleidingen en lezingen op afspraak, bijvoorbeeld voor families, vriendengroepen, verenigingen, scholen en bedrijven. Bij rondleidingen is hierbij ‘maatwerk’ mogelijk. Bijvoorbeeld het combineren van onderdelen van verschillende rondleidingen, aangepaste aanvangstijd of tijdsduur of het bezoek aan een speciaal monument.

Er zijn meerdere gidsen; dus ook voor grote groepen kunnen wandelingen verzorgd worden.

Stadswandeling Puur: Historische stadswandeling met gids van ongeveer 90 minuten langs de historische hoogtepunten van de Stad Montfoort. Kosten € 4,00 pp met een minimum van € 15,00

Stadswandeling Op maat: Historische stadswandeling met als extra een bezoek aan Molen De Valk, De Hervormde Kerk en/of de RK-kerk. Duur 2 tot 2,5 uur. Kosten € 5,00 pp met een minimum van € 20,00

Stadswandeling Plus: Stadswandeling van ongeveer 90 minuten in combinatie met een lunch-arrangement en/of een koffie plus gebak-arrangement in het Oude Stadhuis. Prijs op aanvraag.

Meer informatie en boeken:
Tel.: 0348-472 485 of
mail naar: info@oudmontfoort.nl